Praonica rublja Mundi

o nama

O nama

Praonica rublja Mundi osnovana je 2017 godine, sa sjedištem u Zagrebu, no glavna poslovnica je u Malinskoj, na otoku Krku. Smješteni smo u zgradi odmah iznad tržnice, na adresi Ulica Jaz 1. Specijalizirana smo tvrtka za prodaju, najam i usluge pranja tekstilnih materijala.

Spas smo za vlasnike apartmana, vila, hostela, kao i drugih smještajnih objekata jer nudimo velike pogodnosti i razne prednosti oko održavanja objekta. Osim što uz nas imate uvijek besprijekoran tekstilni asortiman koji možete uzeti u mjesečni najam, mi za Vas peremo, sušimo i peglamo rublje.

Brinemo o zaštiti okoliša jer koristimo ekološki prihvatljive tehnologije i deterdžente, a rublje peremo po najnovijim trendovima, prateći pri tom zahtjeve svakog pojedinog klijenta.

Od svakog korisnika naših usluga rublje se pere individualno. Cijeli proces prijema, pranja, sušenja i peglanja je isplaniran tako da se rublje ne dotiče s rubljem drugih klijenata, pa je mogućnost miješanja ili gubitka minimalna. Također imamo posebnu perilicu gdje možete oprati stvari za svog kućnog ljubimca.

Vaše rublje peremo, glačamo i sušimo koristeći moderne i profesionalne strojeve.
Čeka Vas stručno osoblje, ugodna atmosfera i besplatni wi-fi.

Cijene opreme i održavanja su visoke stoga brigu oko posteljnog, stolnog i frotir rublja prepustite nama!

Mogućnosti plaćanja:

  • Maestro (sve banke)
  • Visa (sve banke)
  • Visa Electron (sve banke)
  • Mastercard (sve banke)
  • transakcijski
  • gotovina

U našim prodajnim mjestima NIJE moguće plaćati Diners karticom i American Express karticom te NIJE moguće plaćati na rate bilo kojom vrstom kartice.