U skladu sa dobrim poslovnim uspjehom u prvoj sezoni poslovanja ove godine smo uložili puno truda i novca otvaranje novog postrojenja te podizanje kvalitete naših usluga. Kako bi zadovoljili sve veću potražnju za našim uslugama potreban nam je kvalitetan kadar te ove godine zapošljavamo do 10 novih radnika u sezoni.

Ono što je zajedničko svim radnim pozicijama u tvrtki je garantirana isplata plaće do desetog u mjesecu, transparentni i fiksni model ostvarivanja bonusa na radnom mjestu i radna atmosfera bez nepotrebno induciranog stresa.

Očekujemo od svakog pojedinca na svakoj poziciji unutar tvrtke da prethodno dogovoreni posao obavlja savjesno i u roku, kolegijalnost unutar radnog okruženja i otvorenu komunikaciju. Sezonski rad nije lagan, ali zato poštujemo svakog radnika kao pojedinca i nastojim stvoriti što ugodniju atmosferu. Uz trud i volju posao se da savladati u kratkom periodu i prihvaćamo ljude i s malo iskustva u konkretnim poslovima ali očekujemo iskrenost prilikom razgovora za posao u procjeni svojih vještina.

Prednost imaju osobe koje su stanovnici otoka Krka ali i ostale osobe ohrabrujemo da nam se jave jer po potrebi možemo osigurati smještaj. Za poslove mogu aplicirati svi sa ispunjenih 18 godina uključujući i studente.

Osobe za pranje i peglanje (više pozicija) m/ž

Period: sezonski (između 4 mj i 10 mj)

Uvjeti: osobe imaju nekog iskustva u profesionalno peglanju

Radi se 6 dana u tjednu po 7h.

Za sve pozicije slobodno nas nazovite na:
098 216 509  ili pošaljine mail na info@mundi.hr