Prodaja posteljine i ručnika

ASORTIMAN RUČNIKA I POSTELJINE U POSLOVNICI MUNDI

Osim samouslužnog i uslužnog pranja sve vrste robe u našim poslovnicama se možete i upoznati sa dijelom naših proizvoda iz prodajnog programa.
Program posteljine i ručnika je pažljivo kreiran kako bi zadovoljavao sve kriterije visokih kategorizacija apartmana, villa i hotela ali ponajprije kriterije i najzahtjevnijih gostiju.

RUČNICI

Svi kupaonski ručnici su iznad 500 g/m2 tkani iz “Ring” prediva u “Jacquard” tehnici od pomno pročiščenog pamuka od prirodnih primjesa. Takvi ručnici osim “naoko” ljepšeg izgleda i boljeg osjećaja u dodiru s kožom pružaju veću upijajuću moć, duži vijek trajanja i stvaraju manje pamučne prašine.

POSTELJINA

Damast posteljina koju imamo u ponudi je sastavljena isključivo od visokokvalitetnog pamuka optimalne gustoće od 150 g/m2 kako bi se osigurala svježina tijekom toplih mjeseci i udobnost u zimskim mjesecima. Bijela boja sa naizmjeničnim satenskim prugrama širine 5 mm predivno se uklapa u sve vrste unutrašnjih uređenja, od rustikalnih kuća za odmor do modernih hotela. Sva posteljina osim njene duge izdržljivosti i mogućnosti pranja do 95C posjeduje i Oeko-tex 100 certifikat koji garantira nepostojanje štetnih primjesa od samog početka proizvodnje i dobivanja pamuka.