Obavjest – sezonski posao na otoku Krku

Zapošljavamo radnike u sezoni 2018!

U skladu sa dobrim poslovnim uspjehom u prvoj sezoni poslovanja ove godine smo uložili puno truda i novca otvaranje novog postrojenja te podizanje kvalitete naših usluga. Kako bi zadovoljili sve veću potražnju za našim uslugama potreban nam je kvalitetan kadar te ove godine zapošljavamo do 10 novih radnika u sezoni.

Ono što je zajedničko svim radnim pozicijama u tvrtci je garantirana isplata plaće do desetog u mjesecu, puna prijava, jedan topli obrok dnevno za zaposlene na puno radno vrijeme, transparentni i fiksni model ostvarivanja bonusa na radnom mjestu i radna atmosfera bez nepotrebno induciranog stresa.

Očekujemo od svakog pojedinca na svakoj poziciji unutar tvrtke da prethodno dogovoreni posao obavlja savjesno i u roku, kolegijalnost unutar radnog okruženja i otvorenu komunikaciju. Sezonski rad nije lagan, ali zato poštujemo kod svih radnika njihove zakonom propisane dnevne i tjedne odmore. Uz trud i volju posao se da savladati u kratkom periodu i prihvaćamo ljude sa malo iskustva u konkretnim poslovima ali očekujemo iskrenost prilikom razgovora za posao u procjeni svojih vještina.

Prednost imaju osobe koje su stanovnici otoka Krka ali i ostale osobe ohrabrujemo da nam se jave jer po potrebi možemo osigurati smještaj. Za poslove mogu aplicirati svi sa ispunjenih 18 godina uključujući i studente.

Potrebni su nam:

Osoba za rad u praoni: 3 pozicije

Dnevni raspored i zaduženja:
– priprema robe za pranje, pranje robe i sušenje robe > cca. 20% vremena
– peglanje robe (uglavnom posteljnog rublja) na valjke i po potrebi ručno > cca. 70% vremena
– održavanje prostora čistim i urednim te ostali popratni poslovi u praonici > cca. 10% vremena

Osoba za čišćenje apartmana / rad u praoni: 7 pozicija

Tjedni raspored i zaduženja:
– čišćenje uglavnom apartmana i soba (najćešće vikendom) po prethodno najavljenom rasporedu
– kada na rasporedu nema čišćenja osoba obavlja poslove u praoni (vidi prethodni paragraf)

Broj telefona za kontaktirati: 0916326115

Ili pošaljite mail na: info@statimmundi.com