U susret novoj sezoni otvaramo nova radna mjesta!!

Sa sve dužim danima lagano se bližimo sredini zime te počinjemo planirati novu sezonu .

Kako bi zadovoljili sve veću potražnju za našim uslugama potreban nam je kvalitetan kadar te ove godine otvaramo dodatne pozicije u našim poslovnim jedinicama:

Osobe za pranje i peglanje (više pozicija) m/ž

Vozač (jedna pozicija)

Period: sezonski (između 4 mj i 10 mj)

Uvjeti: osobe imaju nekog iskustva u profesionalno peglanju

Radi se 6 dana u tjednu po 7h.

Ono što je zajedničko svim radnim pozicijama u tvrtki je garantirana isplata plaće do desetog u mjesecu, transparentni i fiksni model ostvarivanja bonusa na radnom mjestu i radna atmosfera bez nepotrebno induciranog stresa.

Očekujemo od svakog pojedinca na svakoj poziciji unutar tvrtke da prethodno dogovoreni posao obavlja savjesno i u roku, kolegijalnost unutar radnog okruženja i otvorenu komunikaciju. Sezonski rad nije lagan, ali zato poštujemo svakog radnika kao pojedinca i nastojimo stvoriti što ugodniju atmosferu. Uz trud i volju posao se da savladati u kratkom periodu i prihvaćamo ljude i s malo iskustva u konkretnim poslovima , ali očekujemo iskrenost prilikom razgovora za posao u procjeni svojih vještina.

Prednost imaju osobe koje su stanovnici otoka Krka,  ali i ostale osobe ohrabrujemo da nam se jave jer po potrebi možemo osigurati smještaj. Za poslove mogu aplicirati svi sa ispunjenih 18 godina uključujući i studente.

Za sve pozicije slobodno nas nazovite na:
098 216 509  ili pošaljine mail na info@mundi.hr